Povești din bucătărie

”Avem o lună martie cu motive de sărbătorit! Spectacolul «Povești din bucătărie» împlinește 6 ani, avem în program două premiere și ne vom bucura împreună de Ziua Mondială a Teatrului de Păpuși, în 21 martie, și de Ziua Mondială a Teatrului, în 27 martie. Vă mărturisim că noi le sărbătorim în fiecare zi!” Este anunțul făcut de cei de la Teatrul Municipal Baia Mare.

Cei șase ani de la premiera spectacolului ”Povești din bucătărie”, regia Cristian Ban, vor fi marcați în 23 martie, de la ora 19.00. Când spectatorii vor fi încă o dată poftiți pe scena din sala mare a Municipalului băimărean pentru o șuetă în bucătărie.

Prima premieră din martie este programată în 17 martie, de la ora 19.00. ”Heaven”. De Mieko Kawakami. Regia, Adina Lazăr. ”De-conectat… de primăvară” este a doua propunere în premieră. Spectacol muzical-coregrafic în regia muzicală a lui Călin Ionce. Vineri, 29 martie, de la ora 19.00.

În 21 martie, de la ora 10.00, pentru a marca Ziua Mondială a Teatrului de Păpuși, se joacă ”Povestea culorilor”. Scenariul și regia artistică, Radu Dinulescu. Iar în 27 martie, pentru a celebra Ziua Mondială a Teatrului, la Municipalul băimărean se improvizează. De la ora 19.00 se joacă ”ImproJoker”. Regia, Mihaela Sârbu.

Programul complet al lunii martie, aici.

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.