Concursul național de muzică ușoară și populară ”Starurile viitorului” a avut loc la Teatrul Municipal Baia Mare. Cu peste 200 concurenți din județele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bihor, Mureș, Alba, Botoșani și Maramureș.

Jurii prezidate de Paula Seling și Petrică Mureșan

Au evoluat cu multă emoție pe scenă, cu atât mai mult cu cât au avut în față jurii cu nume importante în componență. Juriul pentru secțiunea pop a fost prezidat de Paula Seling. Alături de ea fiind Monica Anghel, Adrian Enache și Nora Deneș. Juriul pentru secțiunea muzică populară a fost condus de Petrică Mureșan. Alături de el, Virginia Irimuș, Anuța Iuga și Delia Suiogan.

”Inițial am dorit să acordăm un singur mare trofeu, dar până la urmă au fost oferite trei: Marele Trofeu Seniori și Marele trofeu Juniori la muzică ușoară, respectiv Marele Trofeu la muzică populară. Fiecare în valoare a câte 3.000 de lei”, au menționat pentru eZiarultău organizatorii concursului.

Eliza, Miruna și Oana – marile câștigătoare

Marele Trofeu Senior la muzică ușoară a fost câștigat de Eliza Magyari, pregătită de Mirela Bob-Zăiceanu de la Colegiul de Arte Baia Mare. Aceeași profesoară s-a ocupat și de Oana Larisa Pop din Săliștea de Sus, care a câștigat Marele Trofeu la muzică populară. ”Două din cele mai importante izbânzi ale unui singur profesor în festivalul Starurile Viitorului”, scrie dascălul pe contul de socializareMarele Trofeu Junior la muzică ușoară i-a revenit Mirunei Rațiu de la BiAcademy Music School Baia Mare, profesor Bianca Jarda.

”Felicităm toți concurenții, părinții, profesorii pentru muncă și eforturile depuse, știm ca nu e ușor acest drum al cântecului, dar la final poate aduce experiențele de care avem nevoie. Noi, organizatorii, ne-am învățat lecțiile. De la an la an, vom face tot ce ne stă în putință să realizăm ceea ce ne-am propus: cel mai mare concurs de muzică din nordul țării, un concurs corect, transparent și real. Această primă ediție ne-a depășit așteptările. Ne înclinăm”, scriu organizatorii pe contul de socializare al concursului.

Eveniment organizat de Asociația ”Starurile viitorului” în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș. Cu sprijinul Municipiului Baia Mare și al Teatrului Municipal Baia Mare.

Surse foto: Facebook / Bob-Zaiceanu Mirela, Bianca Jarda

CITEȘTE ȘI:
”Starurile viitorului” se caută în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.