Sursă foto: Maria Cassandra Hauși. Credit foto: Dan Vezentan

”Mexic… viu să îți horesc!”, anunța zilele trecute Maria Casandra Hauși. Cea care va susține un recital în Guadalajara, într-un eveniment prilejuit de ”Feria Internacional del Libro” / Târgul internațional de carte.

Băimăreanca Maria Casandra Hauși va susține duminică, 26 noiembrie, un recital în cadrul ”Adriatic Balcanic Festival”. Un eveniment derulat sub cupola ”Feria Internacional del Libro de Guadalajara” – ediția 37. ”Am ajuns după o călătorie de 21 de ceasuri în Guadalajara – Mexic, la Târgul Internațional de Carte, invitată de măiastra Enza Pagliara. O minune de proiect în care se regăsesc voci feminine din Grecia, Italia, Bulgaria și România, un proiect ce redă, ce reunește sonorități arhaice ancestrale. Este o bucurie fantastică! Mare mulțumim! Ferice!”, scrie Casandra pe contul de socializare.

Târgul internațional de carte din Guadalajara începe în 25 noiembrie și se termină în 3 decembrie. Răstimp în care sunt programate peste 3.000 de evenimente culturale. Inclusiv Adriatic Balcanic Festival. ”Voi aduce aici mărturiile noastre străbune, doinele – trăirile, horile ca florile și păsările cele cu aripile, frământările, zbaterile… nădejdile noastre închipuite în taine pentru a le împărtăși… Doina mă Colindă”, menționează Casandra.

Sursă foto: Facebook / Feria Internacional del Libro de Guadalajara

CITEȘTE ȘI:
Maria Casandra Hauși: ”Doina luptă pentru dor, pentru Dragoste…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.