Laura Gabriela Oana (Sursă Gala HOP, credit Andrei Gîndac)

Băimăreanca Laura Gabriela Oana a câștigat Premiul ”Ştefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tânărului Actor – HOP, ediția 25.

Gala Tânărului Actor HOP, program de tradiție al UNITER, a fost în acest an despre ”Musical = Actor Total + Show Total”. Director artistic al Galei HOP ajunsă la ediția 25, coregraful și regizorul Răzvan Mazilu. Baia Mare teatrală a fost reprezentată de doi actori: Laura Gabriela Oana și Alex Macavei.

„(încă un) Musical” (Sursă Gala HOP, credit Andrei Gîndac)

Laura Gabriela Oana, absolventă a Universităţii ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca – promoția 2020, a câștigat Premiul „Ștefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP. Pentru „Doamnelor de la Brunch” din musicalul Company (Secțiunea Individual) și pentru „(încă un) Musical!” (Secțiunea Grup). De altfel spectacolul „(încă un) Musical!” a câștigat și Premiul ”Cornel Todea”, acordat pentru cea mai bună trupă de actori. În distribuție: Andrei Duțu, Dragoș Ioniță și Laura Gabriela Oana.

”În ultimele 2 zile am urcat pe scenă de 4 ori în cadrul concursului, la secțiunea individual [„Doamnelor de la Brunch” și „Cabaret”- proba impusă] și la secțiunea grup [„(încă un) Musical!”] și „Oh Honey!”- proba impusă], alături de minunații, frumoșii, talentații Dragoș Ioniță și Andrei Duțu”, scria băimăreanca pe contul de socializare înainte de anunțarea rezultatelor.

Sursă Gala HOP, credit Andrei Gîndac

Lista premiilor Galei HOP 2022, aici.

Sursă informații și foto: Gala HOP (credit foto – Andrei Gîndac)

Credit foto: Dan Cristian Popovici și Cătălin Asanache

CITEȘTE ȘI:
Băimăreni selectați pentru Gala Tânărului Actor – HOP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.