La inițiativa Consiliului Județean și a Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș, județul nostru va fi parte a unei ample campanii de promovare care poartă semnătura celebrului jurnalist britanic Charlie Ottley.

”Se spune că odată ce ajungi în Maramureș te îndrăgostești ireversibil de vatra tradițiilor vii, a locurilor fără pereche și a oamenilor primitori, fapt confirmat și de către Charlie Ottley, care revine cu drag în județul nostru, ori de câte ori are ocazia. După ce a prezentat lumii întregi crâmpeie din tezaurul valoros al Maramureșului prin seriile de documentare «Wild Carpathia» și «Flavours of Romania», Charlie Ottley a filmat în Maramureș mai multe materiale de promovare, care urmează să fie difuzate pe postul de televiziune BBC, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2022” – se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean.

Alături de Maramureș, prin campania internațională vor mai fi promovate și alte destinații îndrăgite din România, și anume Brașov, Craiova, Oradea, Sibiu și Timiș. Spoturile de promovare surprind principalele resurse turistice ale acestor destinații, dar și impresionanta moștenire culturală a României, pe care Charlie Ottley o numește „una dintre țările cu cultura cea mai bogată din Europa”.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

CITEȘTE ȘI: Standul Maramureșului de la Târgul de Turism a avut priză la…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.