Sursă foto: facebook / Green Impact Baia Sprie

În cadrul competiției Regional Service Learning Award 2023 au fost primite 48 de aplicații. 21 au intrat în cursa Premiilor Naționale pentru Practici Eficiente de Service Learning. Printre ele și proiecte din Maramureș.

48 de aplicații, 21 de finaliști

În cadrul Galei Naționale pentru Practici Eficiente de Service Learning au fost premiate cele mai bune proiecte. 48 de aplicații au fost depuse, 21 de proiecte intrând în cursa pentru Premiile Naționale pentru Practici Eficiente de Service Learning. Pe lista finaliștilor au figurat și maramureșeni.

Clubul GreenIMPACT din Baia Sprie a obținut premiul I la secțiunea Grupuri informale IMPACT (gimnaziu) cu proiectul ”IMPACT Fest”. În cadrul secțiunii Grupuri informale IMPACT (liceu), proiectul ”Green Money – educația financiară a micului antreprenor verde” propus de Clubul Impact Green Squad de la Colegiul Tehnic ”George Barițiu” din Baia Mare a câștigat premiul I. Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare s-a clasat pe locul II la secțiunea Liceu, cu proiectul ”Ape curate pentru comunitate”.

Proiecte din Baia Sprie și Baia Mare, în cursa pentru European – Regional Service Learning Award

Dintre cele 21 de proiecte finaliste la nivel național, 10 sunt finaliste și la nivel european. Astfel, vor fi evaluate în competiția European – Regional Service Learning Award, ediția 2023, a cărei premiere va avea loc online în luna decembrie. Printre cele 10 proiecte care vor concura la nivel continental se numără și cele ale Cluburilor GreenIMPACT și Impact Green Squad.

Regional Service Learning Award își propune să identifice și să aprecieze munca instituțiilor educaționale, a grupurilor informale de tineri sau a organizațiilor de tineret din Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, România și Slovacia care implementeză proiecte de Service-Learning. Scopul este de a promova, stimula și recunoaște pedagogia Service-Learning ca o abordare a calității predării și învățării la toate nivelurile de educație formală și non-formală în România dar și la nivelul Europei Centrale și de Est.

Sursă informații și foto gală: Fundația Noi Orizonturi

CITEȘTE ȘI:
Finanțări câștigate pentru proiecte de Service-Learning din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.