Absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, maramureșeanul Călin Hartzos a fost admis la Academia Forţelor Aeriene Colorado Springs.

”Încă de la admiterea în Colegiul Național Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia, în anul 2020, Călin s-a remarcat prin participarea și obținerea de rezultate deosebite la olimpiade, concursuri școlare, proiecte sau dezbateri din aproape toate domeniile, variind de la cele reale, până la cele umane, motivat de dorința de a-și fructifica toate capacitățile și de a-și lărgi orizonturile. Timp de patru ani a avut cele mai bune rezultate din promoție, iar în clasa a XII-a a deținut cel mai mare grad onorific ce se acordă elevilor din colegiile militare, gradul de elev plutonier adjutant, fiind pentru colegii mai mici un model de seriozitate, determinare în atingerea obiectivelor și de reușită în viață”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a Statului Major al Forţelor Aeriene.

Călin Hartzos a fost felicitat ieri de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul maior Leonard Baraboi. ”Ceea ce am avut tot timpul în vedere a fost că ori de câte ori am ajuns într-o oarecare poziție fruntașă la un concurs în liceu sau mai departe a fost ca acesta să nu fie un punct al frazei care a reprezentat acest colegiu, ci maxim o virgulă, o pauză după care urmează un alt concurs. Liceul și această vârstă nu îți permit încă să te oprești, indiferent de rezultatele pe care le ai. Ceea ce a însemnat că fiecare astfel de rezultat pozitiv a reprezentat pentru mine o bucurie, dar în același timp și un semn că trebuie să continui”, a mărturisit Călin.

Sursă: Facebook / Forţele Aeriene Române

CITEȘTE ȘI:
Băimăreanul Traian Rareș Tuș, președintele Societății de Fizică de la Hertford College

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.