Originară din Maramureș, Irina Giurgiu este prima femeie antrenor din România care deține Licența UEFA Pro. ”Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au ajutat să-mi urmez visul”, a scris Irina pe contul de socializare după festivitatea în cadrul căreia și-a primit diploma.

Absolvenții examenului pentru licența UEFA PRO, generația 2019-2020, s-au reunit ieri pentru momentul festiv în care au primit diplomele și cardurile noi, anunță Federația Română de Fotbal. Printre absolvenți, și Irina Giurgiu, originară din Maramureș, prima femeie antrenor din România care deține Licența UEFA Pro.

”Am așteptat acest moment cu mari emoții și cu bucuria că visul meu a devenit realitate. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au ajutat să-mi urmez visul”, a scris ieri Irina pe contul de socializare.

Născută în Baia Mare (30 septembrie 1991), după ce devine campioană națională la handbal (cu CSȘ 2 Baia Mare), debutează în 2010 în fotbal la AS Independența Baia Mare. Cariera de antrenor și-o începe doi ani mai târziu, la același club, la echipa Under 15. În prezent este antrenor la ACS Dream Team București (clubul fondat împreună cu soțul ei). În 2014 debutează ca antrenor secund la națională (Under 19). Din 2015 este antrenor secund la reprezentativa de senioare. De asemenea, din 2017 este antrenor principal la reprezentativa Under 16/Under 17.

Ceilalți 17 absolvenți ai licenței UEFA PRO din generația Irinei sunt: Laszlo Balint, Florin Bratu, Octavian Chihaia, Nicolae Constantin, Nicolae Croitoru, Costin Curelea, Răzvan Erimia, Dorin Goian, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Valentin Negru, Mirel Rădoi, Daniel Sima, Valentin Suciu, Dinu Todoran, Cristian Todea.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: Federația Română de Fotbal și arhiva personală Irina Giurgiu.

Blogul Irinei poate fi vizitat aici.

CITEȘTE ȘI:
Prima femeie antrenor din România cu Licența UEFA Pro este din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.