La sediul Ministerului Afacerilor Interne a fost ieri marcată Ziua Internațională a Medicinei de Urgență prin acordarea Emblemei de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență profesioniștilor din cadrul tuturor structurilor de urgență care, prin activitatea depusă, s-au remarcat în ultimul an.

”Această activitate a fost un bun prilej de a adresa colegilor noștri pompieri, paramedici, medici și asistenți din cadrul UPU/CPU și din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanță, piloți, salvamontiști și voluntari, mulțumirile și înalta noastră considerație pentru munca depusă în scopul salvării de vieți”, se arată în postarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, 20 de profesioniști din cadrul Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General de Aviație al MAI, Unitatilor de Primiri Urgențe, Serviciilor Publice de Ambulanță, Salvamont dar și voluntari au fost recompensați pentru munca deosebită adusă în scopul salvării de vieți.

Printre cei premiați se numără și sergent major Apostol Vasile-Sorin din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Maramureș. ”O deosebită onoare să primesc această distincție. Încă o dată mi-a fost confirmat faptul că lucrurile cu adevărat extraordinare în viață se fac împreună cu prietenii. Mulțumesc pentru tot sprijinul și toată încrederea voastră. Munca noastră în interesul cetățeanului continuă”, a scris sergentul major pe contul de socializare.

Sursă foto: Facebook / Sorin Apostol

CITEȘTE ȘI:
Aqua, salvată din albia râului Săsar și adoptată

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.