”Începând de sâmbătă, 26 februarie, vom fi la punctul de frontieră din Sighet și vom împărți sandwich-uri proaspete celor care trec granița, fugind din fața războiului. Copiilor le vom oferi și o jucărie de pluș, o încurajare, un gând de speranță, vrem să le arătăm că nu sunt singuri în fața acestei tragedii, că au în noi un sprijin real”, anunță cei de la CCF – Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare.

Dacă vrei să ajuți poți dona un sandwich, o jucărie, haine, produse de igienă, pături, prosoape, măști chirurgicale, scutece și mâncare pentru copiii mici. Poți dona în contul asociației CCF: RO64 BTRL 0250 1205 R916 14XX, BANCA TRANSILVANIA, cu mențiunea „Maramureș pentru Ucraina”. Copilul tău poate face un desen sau poate scrie un mesaj de susținere pentru un copil care fuge de război.

”Asociațiile CCF – Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare, Start Pentru Performanta și Vis Juventum împreună cu Bizo și Inova Box asigură în acest moment sandwich-uri proaspete la punctul de frontieră din Sighet, transport pentru cei care au nevoie, orientare către punctele de cazare, consiliere psiho-socială”, menționează sursa citată.

Orice ajutor este binevenit. Pachetele se pot duce la adresele din Baia Mare str. Dr. Victor Babeș nr. 1 sau Valea Roșie nr. 77, începând de azi, 25 februarie, urmând ca mâine să plece spre zona de frontieră. Dacă cunoști persoane care au nevoie de cazare, transport sau orice altfel de sprijin, contactează CCF – Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: CCF – Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.