Pregătiți-vă agenda estivală și notați: 23-25 iunie, Muzeul Satului din Baia Mare, ediția a IX-a a evenimentului ”MândrIE maramureșeană”. Adică trei zile de bucurIE, așa, ca de fiecare dată. Paula Seling este în acest an imaginea ”MândrIE maramureșeană”.

În perioada 23-25 iunie, la Muzeul Satului din Baia Mare va avea loc o nouă ediție a evenimentului ”MândrIE maramureșeană”. ”Trei zile în care ne vom bucura din plin de un eveniment gândit cu mare drag de către echipa noastră, iar alături de invitați vă promitem că – pe parcursul acestor trei zile – veți avea cele mai frumoase amintiri ce au în centru tradițiile și frumusețea straielor din Maramureș”, se arată în prezentarea ”MândrIE maramureșeană”.

Concerte, șezători, ateliere pentru copii (și nu numai), proiecție de film, prezentări de carte, degustare de vin, târgul ”Făurit cu MăiestrIE”, plus un șirag de surprize, toate se regăsesc în programul ”MândrIE maramureșeană”, ediția 2023. ”Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2023, pe Paula Seling , o maramureșeancă extrem de iubită și apreciată atât în țară cât și în străinătate și care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții”, anunță organizatorii.

”MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private. ”Organizat de un grup de tineri dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic”, menționează sursa citată. În acest an, ”MândrIE maramureșeană” ajunge la a IX-a ediție.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană (foto credit: Vasi Văsuț)

CITEȘTE ȘI:
”E frumos în Maramureș. Bine: când nu a fost frumos în Maramureș?!” (Pavel Bartoș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.