”Mama, povestește-mi despre tine!” este cartea lansată de băimăreanca Narcisa Suciu. Un volum-exercițiu terapeutic, în care ”întrebările te vor ghida pas cu pas înapoi în timp, te vor provoca să te redescoperi și să decizi cum va fi următorul capitol al poveștii tale”, spun cei de la Bookzone.

”Draga mea cititoare,

Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt.

Din durerea asta profundă a apărut acest proiect, din dorința mea de a ne face timpul prieten, atât cât îl avem. Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această carte și vor afla întreaga poveste.

Te invit să mi te alături! Răspunde acestor întrebări și du povestea ta mai departe, în veșnicie!”

Acesta este mesajul transmis de Narcisa Suciu în prezentarea volumului ”Mama, povestește-mi despre tine!”, cel mai recent proiect al băimărencei.

”Sunt sigură că viața ta merită povestită”

Alături de Bookzone, Narcisa Suciu propune o carte – exercițiu terapeutic pe care ești invitat să îl parcurgi dacă prețuiești toate amintirile pe care le-ai adunat cu grijă până acum și ai vrea să le transmiți mai departe celor pe care îi iubești. Dacă îți dorești să petreci puțin timp tu cu tine, redescoperind amintiri și momente cheie care te-au format și ți-au ghidat pașii până în prezent. ”Deschide-ți inima și scrie-ți povestea. Pentru tine. Pentru cei dragi”, acesta este îndemnul pe care cartea Narcisei Suciu îl transmite la fiecare pagină.

Cartea interactivă creată de băimăreancă invită la o călătorie prin timp, în căutarea acelor momente care, cu bune și rele, alcătuiesc povestea noastră. ”Sunt sigură că viața ta merită povestită, așa că te invit să începem împreună călătoria printre amintiri!”, spune Narcisa Suciu.

”O călătorie prin lumea amintirilor… în căutarea vechilor arome”

”O voce cu adevărat remarcabilă, îndrăgită de public pentru sensibilitatea sa, Narcisa Suciu aduce lumină în sufletul celor care o ascultă. Acum, vocea sa răzbate dincolo de cuvinte, purtând cititoarele, întrebare cu întrebare, într-o călătorie prin lumea amintirilor… în căutarea vechilor arome și a bucuriilor care merită regăsite și transmise peste generații”, spun cei de la Bookzone despre băimăreancă.

Mai multe despre ”Mama, povestește-mi despre tine!”, descoperiți aici.
Cartea poate fi comandată aici.

Sursă informații și foto: Bookzone

CITEȘTE ȘI:
Gașca Zurli și Narcisa Suciu au lansat o declarație de dragoste

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.