Muzica unește oamenii, iar Crăciunul unește familia – de aici pornind, grupul MA RA MU umblă la colindat. Iar în 28 decembrie ajunge în Sighetu Marmației.

Surorile și fratele Hojda (Ligia, Maria, Flavia, Francesca și Iuliu), împreună ce frații Ulici (Pavel și Corneliu), toți maramureșeni, s-au reunit în proiectul MA RA MU. ”Am colindat prin vârste, am înțeles semnificațiile și esența vechilor tradiții, iar acum, am șters de praf cutiuțele în care am adunat cele mai frumoase cântece pe care le-am auzit la părinți și bătrâni, pentru a le integra și a le reda într-o formă nouă, potrivită fiecăruia dintre noi”, spun cei de la MA RA MU.

Proiectul a luat naștere în urmă cu trei ani. Între timp MA RA MU a lansat două EP-uri de colinde ”Bun gând”, I și II, colecția ”Feel The Earth Together” împreună cu Ma Ra Mi și single-ul ”Cât îi Maramureșu”, al cărui videoclip a fost lansat recent.

Și după ce în 26 decembrie MA RA MU va colinda în Baia Mare, în 28 decembrie, de la ora 19.00, grupul va poposi la Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice Sighetu Marmației. La sfârșitul evenimentului, artișii vă așteaptă în foaier pentru o poveste.

 

Pagina evenimentului, aici.

Sursă informații și foto: Culture Street Records

CITEȘTE ȘI:
MA RA MU – concert de colinde în Baia Mare | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.