Elevă a Colegiului de Arte din Baia Mare, Alessia Lenghel a câștigat premiul III la concursul național de benzi desenate dedicat tinerilor, competiție organizată în cadrul Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice de la Brașov.

Alessia Lenghel, elevă în clasa a X-a La Colegiul de Arte din Baia Mare (profesor coordonat, Barbu Crăciun), a câștigat premiul III la concursul național de benzi desenate dedicat tinerilor, eveniment din cadrul Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice de la Brașov. Concursul s-a adresat tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani, tema fiind „Ce ai schimba în istoria orașului tău?”

Cea de a șasea ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov a avut loc în perioada 11-13 august. În patru locuri din oraș sub cupola festivalului s-au derulat 30 de evenimente dedicate benzilor desenate și unora dintre cei mai importanți artiști BD din România și din străinătate. Pe agendă au figurat șase expoziții de benzi desenate prezentate în premieră la festival.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov 2023 este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Producător: Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Sursă informații și foto: Colegiul de Arte Baia MareFestivalul de Benzi Desenate Istorice Brașov

CITEȘTE ȘI:
Elevă a Colegiului de Arte Baia Mare, premiul I la ”World’s Best Musicians” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.