Un altfel de anunț de Ziua Unirii Principatelor Române vine azi din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. Despre logodna lui Ioan cu Ana.

”Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Colegul nostru, Ioan, a făcut astăzi acest pas, deosebit de important în viața sa, oferind inelul de logodnă Anei, tinerei alături de care a ales să-și unească destinul”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

”Martori la acest eveniment au fost colegul nostru, Vasile, și soția sa, Cătălina, care sunt pregătiți să-i îndrume pe cei doi cu privire la drumul pe care au ales să-l parcurgă în viață, spunându-le că acest pas implică o mare responsabilitate, iar cererea în căsătorie este un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestească, cu plăcere și nostalgie, nepoților, peste ani”, arată sursa citată.

Evenimentul a avut loc la Biserica din Budeşti-Josani, care face parte din lăcaşurile de cult maramureşene aflate pe lista UNESCO: ”Nu întâmplător a fost aleasă această zi, ziua de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, care are o semnificație deosebită pentru poporul român și nu întâmplător a fost ales acest loc. Aici este expusă o cămaşă de zale despre care se spune că i-a aparţinut lui Pintea Viteazul, al cărui nume îl poartă Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș din cadrul căruia fac parte cei doi colegi ai noștri”.

Sursă informații și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.