În a șasea etapă din Liga de Rugby, CSM Știința Baia Mare joacă la CS Universitatea ELBI Cluj. ”Întotdeauna duelurile cu studenții clujeni au fost disputate. Sunt foarte ambițioși când joacă împotriva noastră. Sigur că de cele mai multe ori am avut câștig de cauză. Dar trebuie să înțelegem că numai dacă suntem conectați 100% și la astfel de meciuri putem evita accidentările și obține victoria”, a declarat Apjok citat de contul de socializare al echipei.

Sportivii antrenați de Eugen Apjok sunt pe locul 2 în clasament. La două puncte în urma timișorenilor. Și la egalitate de puncte cu Dinamo București. Clujenii poartă trena competiției, fără niciun punct. În tur, ”zimbrii” s-au impus în Baia Mare în fața celor de la Universitatea ELBI cu 38-7.

Etapa de mâine este prima a returului. Privind spre prima parte de campionat, tehnicianul ”zimbrilor” a mărturisit: ”Am reușit să legăm trei victorii după care a venit înfrângerea acasă cu Timișoara după un joc foarte prost al nostru. E bine că am avut reacție și după aceea am câștigat la Steaua, dar nu am făcut-o foarte convingător. Am avut multe momente în care am suferit și nu am reușit să jucăm ceea ce ne-am propus. (…) Deja intervin accidentările. Am pierdut astfel destul de mulți jucători importanți pentru noi, iar cei care au intrat în locul lor încă nu au confirmat din păcate. Și de aceea a suferit echipa”.

Meciul dintre Cluj și Baia Mare se dispută mâine, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Iuliu Hațiegan”. (G.D.)

Sursă foto: CSM Știința Baia Mare (credit, Mădălina Donca)

CITEȘTE ȘI:
Minirugby | CS Florin Popovici – Academica Recea, la etapă regională în Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.