Eugen Apjok, antrenor principal al CSM Știința, și-a prelungit contractul cu echipa din Baia Mare. ”Este unul dintre pilonii principali în ceea ce privește succesul echipei noastre, fiind cel mai galonat antrenor din era modernă a rugby-ului românesc. El a câștigat alături de noi 7 campionate și 3 cupe ale României”, se arată în comunicatul ”zimbrilor”.

Următoarea etapă din Liga de Rugby este programată în 17 august. Reunirea CSM Știința va avea loc, potrivit contului de socializare al echipei băimărene, la începutul lunii iulie. În această pauză competițională, naționala de rugby a României va disputa două jocuri de pregătire și va efectua un antrenament cu reprezentativa Franței. Meciurile fac parte din World Rugby Summer Tests.

După șapte etape, CSM Știința este pe locul 3 în clasamentul Ligii de Rugby, cu 28 de puncte. Timișorenii au 31 de puncte și sunt pe locul I, urmați fiind de Dinamo cu 29 de puncte. Băimărenii au, însă, un meci mai puțin disputat după ce jocul din etapa 8 dintre Rapid București și CSM Știința a fost amânat de comun acord pentru 10 august. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Liga de Rugby | ”Zimbrii” intră în vacanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.