CSM Știința Baia Mare a reluat antrenamentele. În pauza competițională prilejuită de programul Stejarilor, ”zimbrii” s-au despărțit de gruzinii Levan Papidze, Mate Dardzulidze și Luka Dvalishvili, respectiv de sud-africanul Anelka Barends. Două prelungiri de contract au fost anunțate: pentru antrenorul Eugen Apjok și pentru jucătorul Alexandru Țiglă.

Cinci jucători de la CSM Știința Baia Mare fac parte în aceste zile din lotul României pentru Summer Tour. Este vorba despre Robert Irimescu, Ștefan Răzvan Iancu, Nicolaas Immelman, Jason Tomane, Paul Popoaia. Naționala de rugby a României a învins SUA cu 22-20. Immelman, Tomane și Popoaia au fost titulari, Irimescu – rezervă. În cel de-al doilea meci al Summer Tour, România va întâlni Canada, la Ottawa, pe 12 iulie.

Revenind în plan intern, următoarea etapă din Liga de Rugby, a noua, este programată în 17 august. Până atunci, însă, ”zimbrii” vor disputa în 10 august meciul cu Rapid București, restant din etapa 8. CSM Știința este pe locul 3 în clasamentul Ligii de Rugby, cu 28 de puncte. Timișorenii au 31 de puncte și sunt pe locul I, urmați fiind de Dinamo cu 29 de puncte.

În Cupa României, băimărenii vor debuta în prima etapă din faza grupelor, în 5 octombrie, când vor primi vizita bucureștenilor de la Rapid. (G.D.)

Sursă foto: CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Rugby Summer Tour | România învinge SUA și câștigă Cupa Pershing

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.