În a șaptea etapă din Liga de Rugby, CSM Știința Baia Mare joacă mâine pe propriul teren în compania Dinamo București. ”Va fi un meci dificil, fizic, și știm că ei vor veni dornici să-și ia revanșa. Este un meci de totul sau nimic, deoarece echipa care va avea câștig de cauză la finalul celor 80 de minute își va mări șansele de a disputa semifinala pe teren propriu”, a prefațat pentru contul de socializare al echipei gruzinul Mate Dardzulidze confruntarea de pe Arena Zimbrilor.

Ambele echipe au început cu victorie returul, cu scor aproape identic. Cu 38-14 s-au impus ”zimbrii” în deplasarea din Cluj-Napoca. Cu 38-16 au câștigat dinamoviștii jocul de la Rapid. Băimărenii au strâns 24 de puncte și sunt pe poziția secundă de clasament. Tot 24 de puncte are și Dinamo, echipă plasată pe locul 3. Cu 25 de puncte, timișorenii sunt liderii momentului în Liga de Rugby.

În tur, pe Stadionul ”Florea Dumitrache”, CSM Știința a învins Dinamo cu 34-20. Un joc în care băimărenii au punctat prin patru eseuri, patru transformări și două penalități. În timp ce gazdele și-au trecut în cont două eseuri, două transformări și două lovituri de pedeapsă. Centrul Jason Tomane a fost declarat ”omul meciului”.

Meciul de mâine începe la ora 12.00 și este transmis de TVR Sport și Rugby TV. (G.D.)

Sursă  foto: CSM Știința Baia Mare (credit, Mihai Neacșu)

CITEȘTE ȘI:
Minirugby | CS Florin Popovici – Academica Recea, la etapă regională în Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.