Muzeul Național al Literaturii Române invită liceenii ”să dea frâu liber emoțiilor și creativității pentru a sărbători în mod inedit luna iubirii, alternând bucuria de a interacționa cu limbajul poetic și entuziasmul de a-l reinterpreta vizual”. Concret, pornind de la alegerea liberă a unui poem dintr-o listă, elevii vor realiza un poster sugestiv care să înglobeze mesajul artistic și să îl exploreze prin intermediul artelor vizuale, produsul final fiind destinat atât publicului școlar, cât și publicului adult care frecventează spațiul muzeal.

Posterul și ideea ilustrată trebuie să fie autentice și create în totalitate de elevii participanți.
Se pot înscrie în concurs liceele teoretice, vocaționale și tehnologice (publice și private) de pe tot teritoriul țării. Numai liceul, printr-un profesor coordonator, poate trimite muzeului documentele necesare înscrierii și materialele realizate de elevi. Participanții vor lucra în echipe de câte trei elevi.

Posterele vor fi trimise la adresa programe@mnlr.ro până luni, 20 februarie. Rezultatele vor fi anunțate în 22 februarie. În urma jurizării, se vor acorda trei premii și trei mențiuni. Premiile vor fi în bani, mențiunile în cărți.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Național al Literaturii Române

CITEȘTE ȘI:
Olimpiada de Benzi Desenate, ediția a IV-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.