Peste 200 de suveniruri, îmbrăcând cele mai diverse forme, vă așteaptă la standul de vânzare din incinta Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». În premieră, expoziția temporară se regăsește cu o linie personalizată de produse în vitrinele micului magazin. 

Suveniruri cu prețuri între 5 și 300 lei

Cărți, albume de artă, micromonografii, DVD-uri, cărți poștale, carnete pentru notițe, magneți, farfurii, evantaie, suporturi pentru telefon, huse pentru acte, sacoșe, tricouri, casete de bijuterii, tablouri ceramice, printuri pe canvas sunt doar câteva dintre categoriile de produse pe care le puteți descoperi la stand. O antologie de istorie a artei formată din două volume și editată de Academia Română este cel mai scump suvenir (300 lei). La pol opus, cei mai ieftini (5 lei/bucată) sunt magneții. Cele mai vândute produse la standul Muzeului de Artă sunt magneții, sacoșele, tablourile ceramice. Și, desigur, în acest sezon, evantaiele.

Expoziția temporară, linia proprie de produse personalizate

Pe lângă clasicele obiecte care fac trimitere la expoziția permanentă ”Centrul Artistic Baia Mare. Repere Europene între tradiţii şi inovaţii”, în premieră expoziția temporară găzduită de muzeul băimărean în aceste zile, ”Great Artists of the World”, se reflectă și în vitrinele standului de vânzare de la muzeu. Astfel, veți descoperi diverse obiecte personalizate cu reproduceri ale unora dintre cele mai celebre lucrări din colecția avocatului George Șerban.

Cumpărături de 15 lei + bilet de intrare = bilet de tombolă

Reamintim că vizitatorii care cumpără cel puțin un bilet de intrare (7 lei/adult) plus suveniruri în valoare de minimum 15 lei de la standul din incinta muzeului se pot înscrie în tombola pentru litografia Salvador Dali. Câștigătorul lucrării estimate la 2000 de euro va fi desemnat prin tragere la sorți în luna septembrie. Concursul se desfășoară pe întreaga durată a expoziției temporare ”Great Artists of the World”.

Reamintim, de asemenea, că până în 11 septembrie copiii, elevii și studenții vizitează gratuit expozițiile Muzeului Județean de Artă. Costurile sunt suportate de colecționarul George Șerban. Chiar dacă beneficiază de gratuitate, copiii și tinerii își pot înscrie biletele de intrare în tombola pentru litografia Salvador Dalí. Conform regulamentului concursului.

Standul este deschis de miercuri până duminică, între orele 10.00 și 17.00. Plata se poate face exclusiv numerar.

Ramona-Ioana Pop
Foto (c) eZiarultău

CITEȘTE ȘI:
Între un Picasso și un Dali, portretul unei colecții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.