Cluj Tango Orchestra propune, la final de martie, concertul ”Tango în ritmul primăverii”. Un periplu prin lumea prea puțin cunoscută a tango-ului. Cu melodii celebre din perioada de aur a acestuia, anii 1920-1930.

Călătoria muzicală prin lumea tango-ului face popasuri în preajma lui Carlos Gardel sau Francisco Canaro, cei care au adus acest fenomen în atenția publicului larg. Merge mai departe în perioada anilor ’70, când Astor Piazzolla lansa ”tango nuevo”. Nu lipsesc nici ”escalele” care propun unele dintre cele mai celebre piese de tango românești, precum ”Iubesc femeia” sau ”Zaraza”.

Cluj Tango Orchestra este compusă din muzicieni români profesioniști. Cu o experiență scenică bogată pe scenele filarmonicilor din țară și de peste hotare, la evenimente precum Festivalul Internațional de Film Transilvania sau festivaluri internaționale de tango argentinian (Budapesta, München, Viena), aduc în fața publicului larg magia muzicii de tango.

Concertul, organizat de Fundația Culturală Euroart, va avea loc în 26 martie, de la ora 19.00. La ATP Tech Center din Baia Mare. Biletele pot fi achiziționate online aici.

Sursă informații și foto: Fundația Culturală Euroart

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.