Vineri, 25 martie, ești invitat să descoperi povești personale în biblioteca vie deschisă la Greenys.

”Bibliotecă vie – un stil de viață armonios” este evenimentul în cadrul căruia vei avea ocazia să asculți povestea personală a ”cărților vii”. ”Care abordează un stil de viață în care este diminuată cât mai mult suferința și care vor împărtăși experiențele lor legate de acest stil de viață, precum și despre compasiune, conviețuirea în armonie cu Mama Pământ și ce i-a determinat să facă acest pas”, se arată în invitația lansată de Greenys.

Biblioteca vie are rolul de a schimba percepția oamenilor prin descoperirea unor povești personale. ”Mai exact, în loc de o carte clasică, cu coperți și pagini, sunt oameni care s-au confruntat cu stereotipuri sau cu prejudecățile celorlalți și care, acum, joacă rolul unei cărți pentru a-ți oferi contextul să descoperi perspectiva lor si să afli răspunsul la tot felul de întrebări și curiozități pe care le ai într-un mod mult mai direct și mai personal”, menționează organizatorii.

În cadrul evenimentului, cărțile vii vor împărtăși povești despre vegetarianism și veganism, ”scopul evenimentului fiind de a promova beneficiile și punctele forte pentru abordarea unei astfel de conviețuiri”.

Evenimentul are loc la Bistro social & sustenabil Greenys. Vineri, 25 martie, de la ora 18.00. Înscrierile se pot face până azi, 24 martie.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații: Greenys. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Sfat – primul ghid în care bunicii te învață cum să ai grijă de mediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.