Pe cele șase posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structura de Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au fost depuse în perioada de înscriere 139 de cereri de înscriere.

”Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 100 de cereri pentru cele trei posturi scoase la concurs”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Totodată au fost primite 16 cereri pentru postul de ofițer de poliție și încă pe atâtea pentru cele două posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar, cu precizarea că, pentru acestea din urmă, validarea dosarelor și concursul vor fi organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române.

”În urma activității de validare a candidaturilor realizată pe plan local, în cursa pentru ocuparea unei funcții de polițist la Biroul pentru Protecția Animalelor Maramureș au rămas 90 de candidați, care urmează să susțină probele eliminatorii și proba scrisă în 23 ianuarie”, precizează sursa citată.

Sursă informații: Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Sursă foto: Facebook / Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.