O competiție, trei trasee. Mogoșa Race 2 va avea loc în 16 octombrie. Înscrierile continuă până în 5 octombrie, dar pentru una din categorii s-a atins deja numărul de participanți.

Mogoșa Race 2 este o competiție de alergare montană. Trei trasee sunt propuse la Mogoșa Race 2. Primul traseu este cel de semimaraton (21 km), cu 1.330m diferență de nivel. Al doilea este cel de cros (11 km), cu 600m diferență de nivel. Pentru cele două categorii, înscrierile continuă până în 5 octombrie. Al treilea traseu este Family Race (1 km), aici numărul maxim de participanți fiind deja atins, după cum anunță organizatorii de la Asociația ”Baia Mare în Mișcare”.

”Scopul acestui concurs este de încurajare a unei vieți active prin sport sau activități în natură, dar și de a promova împrejurimile Domeniului Mogoșa. Nu în ultimul rând își dorește conștientizarea și implicarea comunității în acțiuni de ecologizare a zonelor de desfășurare a concursului și nu numai”, se arată în regulamentul competiției.

Evenimentul este deschis oricărui alergător, profesionist sau amator, indiferent de vârstă, cu un minim de experiență și o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic.

Startul în proba de semimaraton se va da la ora 9.30, în cea de cros la 9.45, iar pentru Family Race la 10.30. Pentru ora 15.00 este anunțată festivitatea de premiere.

Înscrieri se pot face aici. Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Baia Mare în Mișcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.