În 24 noiembrie sunteți invitați la evenimentul caritabil ”Îngeri pentru patrupezi”. O seară de muzică și generozitate în memoria lui Csaba Majoros.

”În fiecare an, echipa Hotelului Magus își deschide inimile și porțile pentru un eveniment deosebit, menit să aducă bucurie în sufletele noastre și să sprijine o cauză dragă inimii noastre – binele și bunăstarea animalelor din adăpostul de câini din Baia Mare. Povestea din spatele acestui eveniment este una deosebit de emoționantă. În anul 2021, ne-am luat adio de la un om deosebit, Majoros Csaba, fondatorul și inima Hotelului Magus. Csaba a fost un iubitor pasionat al lumii animalelor, dedicat binelui lor și implicat în numeroase acțiuni de sprijinire a adăposturilor”, se arată în prezentarea evenimentului.

Așadar în 24 noiembrie, începând cu ora 18:00, sunteți așteptați la restaurantul La Gourmet al Hotelului Magus. Fantezia meniului va fi completată de muzica live asigurată de Andrei Bencze.Poți fi înger pentru un patruped contribuind în mai multe moduri: donații financiare, adopții și susținerea directă a animalelor, participarea la licitațiile din cadrul evenimentului. Intrarea este gratuită.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Facebook / La Gourmet Restaurant

CITEȘTE ȘI:
Azi e Ziua internațională a câinelui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.