Vremea se strică în Maramureș începând de azi. Potrivit unei informați meteorologice emise de către Administrația Națională de Meteorologie, în intervalul 24 ianuarie, ora 16 – 26 ianuarie, ora 10.00, vom avea intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei în zonele joase, predominant ninsori la munte.

ANM avertizează că începând din după-amiaza zilei de miercuri (24 ianuarie), aria precipitațiilor va fi în extindere treptată și temporar în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi precipitații mixte (ploi, lapoviță și ninsori) și mai ales în noaptea de miercuri spre joi (24/25 ianuarie) pe alocuri depuneri de polei.

În zona montană vor predomina ninsorile (izolat, cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări la munte, unde rafalele vor depăși 60…80 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (25 ianuarie), local și în Oltenia, Transilvania și Moldova, cu viteze în general de 45…55 km/h. Mai trebuie precizat că intensificări ale vântului vor mai fi până la sfârșitul săptămânii, în cea mai mare parte a țării.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.