”Din dorința de a ne face meseria și de a nu pierde legătura cu voi în aceste vremuri complicate, a trebuit să ne reinventăm. Am hotărât că e un moment bun să punem la un loc toate pasiunile noastre sub forma unui festival. Un festival dominat de muzică, educație și storytelling”, anunță cei de la trupa Vama.

VamaFest devine astfel primul festival digital al unei trupe din România. ”Nu știm cum ne-a ieșit asta, dar iată-ne aici gata să vă oferim o experiență rock’n learn. Am pregătit cincizeci de cântece adică vreo șapte ore de muzică din repertoriul Vama și Vama Veche (unele dintre ele interpretate în premieră în formula Vama)”, spun cei de la Vama.

VamaFest este un proiect marca Agenția de Vise, organizat în sesiuni întinse pe două zile: ateliere de instrument sau vocal coaching ale membrilor formației; dezbateri și povești desprinse din experiența noastră ca trupă, ba chiar și un Vama Karaoke Show.

Programul complet este disponibil aici.

Evenimentele încep azi și pot fi urmărite – live, online, gratuit – pe conturile Facebook Vama, Tudor Chirilă și Untold.

”Vestea cea mai bună e că și dacă nu ești vreun mare fan ai ceva intersant de văzut. Și vestea și mai bună este că ne putem întâlni cu voi toți, din est in vest, din nord în sud aici. Toți, în aceeași energie. Abia așteptăm”, lansează invitația cei de la Vama.

Sursă informații și foto: Vama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.