”Te așteptăm în lanul nostru în perioada cea mai frumoasă din an, când câmpul este mov și frumos de nedescris”, lansează invitația cei de la Alu Lavanda din Șomcuta Mare.

Două finaluri de săptămână în lanul de lavandă din Șomcuta Mare formează prima ediție a evenimentului FestivALU’ Lavandei. ”Alu Lavanda are o poveste bazată pe emoție, pasiune pentru frumos și dorința de a vedea cât mai multe zâmbete și persoane încântate☺️. Astfel, anul acesta Alu Lavanda te invită să vii la ea acasă să o cunoști mai bine”, spun cei de la Alu Lavanda.

Așadar în 2-4 și 9-11 iulie sunteți așteptați în Șomcuta Mare, pe strada Aleea Teilor, colț cu strada Horea. Vinerea între orele 16.00 și 21.30, sâmbăta și duminica de la 10.00 la 21.30.

Frumusețea lavandei este doar principalul argument să participați la festival, nicidecum singurul. Foodtruck-uri, Lavender Prosecco Bar, cafea de specialitate, narghilele, produse naturale cu și din lavandă, standuri ale producătorilor locali, o zonă liniștită pentru hamace și picnic, loc de joacă pentru copii, spectacol și lecții de dans susținute de membrii clubului ”Shall We Dance”, toate fac parte din ”meniul” festivalului. Și organizatorii nu au divulgat nici pe departe toate surprizele…

Mai multe detalii găsiți aici.

Sursă informații și foto: Alu Lavanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.