Sâmbătă, 28 august, începând cu ora 18.30, are loc premiera oficială a filmului ”În umbra lui Shakespeare”.

Ecranizarea romanului omonim, avându-l pe Walter Übelhart în dublă calitate, cea de autor și scenarist, a fost realizată cu participarea și sprijinul prietenilor cărții, rezultatul fiind unul surprinzător. Filmul de lung metraj, nominalizat și premiat la 47 de festivaluri de film de pe cinci continente, îl are ca regizor pe dr. János Tárkányi, producător fiind Coralia-Monica Übelhart.

”Vă invităm să ne însoțiți într-o călătorie fascinantă pornită din Evul Mediu băimărean și ajunsă pe spirala timpului în zilele noastre, într-o poveste despre argint, bresle, alchimie, legende, vrăjitoare și căutarea lor pe coridoarele istoriei. Vă așteptăm lângă Lacul Zânelor (Bodi Mogoșa) să fim împreună alchimiști pentru o zi!”, se arată în invitația la eveniment.

Intrarea este liberă.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

ACTUALIZARE

”Pentru că ne dorim ca evenimentul Seară de film și alchimie la Domeniul Mogoșa, programat sâmătă, 28 august 2021, să fie o bucurie pentru toți și pentru că singurul factor pe care nu-l putem controla este starea vremii, cu regret, vă informăm că ne vedem nevoiți să-l amânăm pentru o dată viitoare (sperăm noi, cât mai curând). Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru a fi la curent cu noutățile!” este anunțul postat azi, 26 august, de organizatori.

Sursă informații și foto: Domeniul Mogoșa

CITEȘTE ȘI:
Walter Übelhart: ”Un an de zile am ținut manuscrisul închis într-un sertar”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.