Pentru 28, 29 și 30 septembrie, Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus anunță trenuri în afara programului turistic, cu plecare de la ora 9.00.

Pentru aceste curse cu Mocănița, un bilet costă 62 lei. Pentru studenți și pensionari, prețul este de 52, iar pentru elevi – 42. Există și varianta achiziționării biletului Mocănița Special (include pachet de prânz), contra sumei de 106 lei/adult, 96 lei/student sau pensionar, 74 lei/elev.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este să se achiziționeze biletele online. Programul se adaptează în funcție de sezon.

Un traseu cu Mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu Mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus. Sursă foto: Facebook / Mocanita Steam Train

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.