”Primăvara plantăm sâmburii speranței pentru tot anul”, așa încep reprezentanții proiectului ”Adoptă un copac” invitația la a doua ediție a evenimentului de plantare virtuală.

Conceptul este simplu: tu îți alegi pachetul de 7 puieți, potrivit zonei geografice în care vrei să îi plantezi și spațiului în care îi poți găzdui, iar cei de la ”Adoptă un copac” îți trimit puieții, pentru a fi plantați în propriul tău eveniment de plantare, alături de cei dragi!

Pașii de urmat
🌳 Alegi până în 15 martie pachetul de 7 puieți care se potrivește zonei geografice unde vor fi plantați.
🌳 Puieții ambalați cu grijă vor ajunge la tine între 20 februarie și 30 martie.
🌳Plantezi puieții când poți tu și unde ai loc, până pe 30 martie, ținând cont de indicațiile din Ghidul de Plantare, pe care îl vei primi pe e-mail, înainte de a ajunge la tine pachetul cu puieți.
🌳 La final, îți faci poze cu noii copăcei și le împărtășești cu cei de la ”Adoptă un copac” și toți ceilalți colegi de plantare, în cadrul evenimentului virtual de pe Facebook.

”La distanță, însă uniți de același scop, haide să plantăm cu toții cât mai mulți copaci, care vor restabili echilibrul naturii și al nostru, deopotrivă!”, este mesajul organizatorilor.

În 2008, ViitorPlus – Asociația pentru dezvoltare durabilă pornea proiectul de împădurire ”Adoptă un copac!” cu gândul la importanța recuperării suprafețelor pierdute și a reamintirii rolului crucial pe care pădurile îl au în echilibrul fragil al vieții.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Adoptă un copac

CITEȘTE ȘI:
În 21 noiembrie ești invitat la prima plantare virtuală din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.