”Dragi prieteni din Sighet, cu foarte mare bucurie vă anunț că în 3 martie de la ora 19:00 voi avea plăcerea de a concerta pentru întâia oară în orașul vostru. Abia aștept să vă cunosc și să vă cânt”, scrie Teo Milea pe contul de socializare. Pianistul și compozitorul Teo Milea va poposi la Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice.

”Mi-am luat inima în… palmă și am început să o aștern pe clape”

Teo Milea a început studiul pianului la 6 ani și a urmat cursurile Facultății de Muzică din Timișoara. Prima sa compoziție datează din aprilie 2012. ”Mi-am luat inima în… palmă și am început să o aștern pe clape. Prima piesă pe care am compus-o a fost «Nostalgia» și cred că eram nostalgic după viitor: în imaginația mea mă vedeam deja pe scene bucurând publicul prin ceea ce îmi dăduse Dumnezeu să fac”, își amintește Teo Milea pentru eZiarultău.

Trei luni mai târziu, debuta în dubla ipostază, de interpret și compozitor. ”La final de concert publicul era în picioare și aplauda fără întrerupere, iar mie îmi tremurau toate membrele corpului pentru că nu mă așteptam la o așa primire din partea primilor auditori ai noilor mele compoziții”, mărturisește artistul. În același an lansează albumul ”On White… and Black Keys”. Al doilea album, ”Open Minds” (2015) devine ”Albumul clasic al anului 2015” conform Radio SoloPiano.com din SUA.

Doar câteva repere pentru a vă face cunoștință cu cel care, dacă veți merge la concertul lui, vă va înveli într-o catifea muzicală din care pur și simplu nu veți vrea să mai ieșiți… Notați în agendă: 3 martie, ora 19:00, Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice.

Post Scriptum. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 19.00, pianistul și compozitorul Teo Milea susține un recital la Sala ATP Tech Center din Baia Mare. Detalii, aici.

Sursă foto: Facebook / Teo Milea. Sursă video: YouTube / Teo Milea.

CITEȘTE ȘI:
Teo Milea: ”Muzica mea vă îmbrățișează sufletul de la prima până la ultima notă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.