De azi și până în 4 iulie, ești invitat în Hideaga pentru a descoperi ”Mov de Maramu’”.

”Noi, DIV Lavanda invităm iubitorii de frumos să se bucure de o plimbare relaxantă prin lanul nostru de lavandă, să respire aer înmiresmat și să creeze momente memorabile alături de cei dragi”, așa sună invitația lansată pentru o evadare mov prin Maramureș.

De azi și până în 4 iulie, de luni până vineri între orele 16.00 și 20.00, respectiv sâmbăta și duminica între 10.00 și 20.00, sunteți poftiți la DIV Lavanda din Hideaga pentru a descoperi și savura farmecul lavandei. Intrarea este liberă.

Cum s-a ajuns la evenimentul ”Mov de Maramu’”? Explicațiile le găsim pe site-ul DIV Lavanda. ”Numele meu este Ioana Dragoș, sunt de profesie inginer, iar din anul 2018, împreună cu soțul meu am pus bazele acestui proiect de suflet, intitulat DIV Lavanda”, începe povestea.

De fapt nu chiar așa… ”Colega mea de birou din perioada aceea ne-a invitat la un grătar, zis și făcut… Avea lavandă în curte, mirosea atât de frumos… Mi-a oferit un buchet de lavandă la plecare, eram în anul 2015… Am început să studiez despre această plantă medicinală, iar în anul 2018 am înființat cultura cu minunatele flori mov”, își amintește Ioana Dragoș.

Mai multe despre DIV Lavanda găsiți aici.

Sursă informații și foto: DIV Lavanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.