”Coconii din Breb” te invită să le descoperi satul prin intermediul aplicației Questo. Jocul de explorare gândit sub forma unei vânători de comori se numește ”În căutarea iubirii (sau Misia lui Ion Brebanu’)”.

”Cândva, demult, pe când hotarul dintre lumea magică a personajelor fantastice şi lumea noastră era mai uşor de trecut, Ion, un falnic flăcău din sat, află că mândruţa lui a fost răpită de un vrăjitor. Mânat de iubirea pentru draga lui, Ion pornește în aventură. Pentru a o salva trebuie să-și făurească o cheie magică/talisman ce deschide portalul spre lumea în care a fost ascunsă dragostea lui”, așa începe povestea propusă de Clubul Green Impact ”Coconii din Breb”, care te provoacă să te transpui în pielea eroului pornit în căutarea Dochiei.

Un traseu de 2 kilometri, pe care îl poți parcurge în circa o oră și de-a lungul căruia vei descoperi mai multe comori: ”În spatele fiecărei porți maramureșene stă ascunsă o poveste… Tu vei descoperi cele mai frumoase povești din sat, vei afla despre simboluri străvechi, povești de dragoste și oameni vrednici și voioși. Unii din ei, mai mititei și mai mari, au realizat acest quest”.

Căutarea de comori este disponibilă începând din 29 noiembrie. Pentru a porni și tu în căutarea Dochiei, ai nevoie de aplicaţia Questo. Aceasta poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Questo este un joc de explorare, oferind tururi de tip misiune pe care le poți juca. Aplicația a primit premiul Best Travel App în competiția eTravel Awards 2017 și a fost premiată de Booking.com, în 2018, pentru impactul social creat.

Sursă informații și foto: Coconii din Breb, Questo

CITEȘTE ȘI:
Descoperă comori în Baia Sprie, grație aplicației Questo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.