De la ora 19.00, în această seară, Teo Milea vă invită pe pagina sa de Facebook la un concert live. Direct din sufrageria lui muzicală! ”Pentru că îmi este foarte dor de publicul meu și pentru că nu i-am mai cântat de mai bine de șase luni”, mărturisește artistul pe contul de socializare.

Teo Milea început studiul pianului la 6 ani și a urmat cursurile Facultății de Muzică din Timișoara. În aprilie 2012 compune prima sa piesă, ”Nostalgia”, iar trei luni mai târziu are primul recital din postura de interpret și compozitor. În același an lansează albumul ”On White… and Black Keys”. Al doilea album, ”Open Minds” (2015) devine ”Albumul clasic al anului 2015” conform Radio SoloPiano.com din SUA. A concertat în România, Elveția, Austria, Germania, Spania, Belgia, Canada, SUA, printre cele mai prestigioase repere din cariera sa numărându-se colaborarea cu Opera din Viena și prezența la Gala Internațională de Balet din Dortmund (primul pianist live pe scena acestui eveniment). Doar câteva repere.

În Baia Mare.

În primăvara acestui an, Teo Milea a poposit pentru prima oară în Baia Mare, în cadrul unui parcurs muzical cu 9 concerte în 18 zile, circa 20.000 de kilometri străbătuți și peste 2.000 de noi prieteni…

”Cred că lumea vine la concertele mele pentru că muzica pe care o compun are un efect instant și nu trebuie să citești cărți de specialitate imediat după concertul meu pentru a-ți da seama dacă ți-a plăcut sau nu. Îmi place să spun despre muzica mea că vă gâdilă plăcut auzul, că vă îmbrățișează sufletul de la prima până la ultima notă”, declara Teo Milea pentru eZiarultău.ro într-un interviu acordat în luna martie.

Așa că diseară, faceți un popas în sufrageria muzicală a lui Teo Milea (cu puțin noroc va participa și Bubu – cum cine e Bubu?! 🐈). Efectul de bucurie al muzicii sale îl veți resimți exact așa cum spune: ”de la prima până la ultima notă”.

Ascultă Teo Milea aici. Mai multe despre Teo Milea aici.

Sursă foto: teomilea.com, Facebook / Teo Milea

CITEȘTE AICI:
Teo Milea: ”Muzica mea vă îmbrățișează sufletul de la prima până la ultima notă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.