”Târgul cepelor” are loc în Asuaju de Sus în 2 și 3 septembrie. Două zile de sărbătoare pentru o tradiție ajunsă în acest an la a 52-a ediție.

În cadrul Festivalului interjudețean al cântecului și dansului popular din Țara Codrului vor alterna evoluțiile artiștilor amatori cu cele ale artiștilor consacrați. Astfel vor evolua formații de amatori din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Vor fi de asemenea prezente pe scena din Asuaju de Sus Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” din Baia Mare, Ansamblul Folcloric ”Porolissum” din Zalău și Ansamblul Folcloric ”Cununița” Satu Mare.

Programul începe sâmbătă la ora 20.30. Prima seară este a muzicii ușoare și a ritmurilor de discotecă. Programul artistic începe duminică la ora 10.30, deschiderea festivă este anunțată pentru ora 12.00. Programul detaliat, în afișul alăturat.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș, Primăria și Consiliul Local Asuaju de Sus, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș și Căminul Cultural Asuaju de Sus.

Sursă foto deschidere: Consiliul Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Joc la șură în Suciu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.