În 17 aprilie, la Muzeul Satului Maramureșean ”Mihai Dăncuș” din Sighetu Marmației are loc evenimentul ”Paști în Maramureș”.

După un moment religios oficiat de Protopopiatul Ortodox Sighet începând cu ora 13.00, satele Maramureșului își vor prezenta tradițiile, obiceiurile și bucatele în gospodăriile din Muzeul Satului. Pentru ora 15.00 este anunțat un concert folcloric susținut de Ansamblul Mugurelul, Grupul Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu”, Ansamblul Mara, Florentina Vlad, Ileana Matus, Orchestra Fisculașul și Robert Bărbos cu invitații, Maria și Petrică Orza, Ionela Moruțan și Marius Ciprian Pop.

Pentru a facilita accesul la evenimentul ”Paşti în Maramureş”, Serviciul de transport public Maranord va pune la dispoziţia doritorilor mijloace de transport în comun. Acestea vor circula astfel:
➡️ la ora 12:30 plecare din stația Cuza Vodă – stația Sala Studio – stația Detașamentul de Pompieri – stația Big – stația Revoy – Muzeul Satului
➡️ la ora 19:00 plecare de la Muzeul Satului – stația Revoy – stația Big – stația Detașamentul de Pompieri – stația Sala Studio – stația Cuza Vodă

Sursă informații: Primăria Sighetu Marmației. Sursă foto: Muzeul Maramureșan.

CITEȘTE ȘI:
”Haidaţi la joc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.