Ultima oară când Narcisa Suciu și Ciprian Mateian au cântat în duo a fost acum 27 de ani. Acum revin în forță.

În vara lui 1995 se apropia lansarea Radio Galaxia. Până la prima emisie oficială pe 92,10 FM, din 18 august, aveam de lucru să dăm o identitate sonoră radioului. Multe din așa-zisele jingles au fost compuse de Narcisa și Ciprian (ascultați aici). Chitara lui Ciprian (care a fost membru fondator al radioului) nu a părăsit niciodată studioul, iar Narcisa stătea zilnic cu orele împreună cu familia Galaxia. S-a cântat mult, a fost o vară de vis.

Deși pare greu de crezut, Narcisa Suciu a apărut foarte rar până acum pe scenă în formulă unplugged. Formatul în doi (voce și chitară acustică) este ideal, lăsând vocii ei un spectru mult mai larg de expresie, care într-o trupă ar fi ocupat de celelalte instrumente.

Acum ne pregătim de lansarea oficială a duoului Narcisa Suciu (voce) și Ciprian Mateian (chitară). Faptul că cei doi au atâtea în comun (talent cu carul, orașul în care s-au format, cântări împreună) garantează că formula nu va fi doar vocea Narcisei acompaniată simplu de o chitară. Vor fi doi prieteni de o viață cântând împreună. Pentru început îi puteți vedea în 2 iunie la Arad, 4 iunie la Cluj, 16 iulie la Băiuț, în Maramureș, și 17 iulie la București (detalii aici).

Cisa și Cipri (așa cum le spun prietenii de acasă): doi muzicieni de aur pe care i-a dat Baia Mare, orașul minerilor de metale prețioase.

George Moțoc

Despre autor: Vocea lui George Moțoc s-a auzit zilnic la radio în Baia Mare din 1993 până în 1999. După emigrarea în Canada, a continuat să scrie și să producă emisiuni radio și podcasturi.

Îl găsiți pe georgemotoc.com.

CITEȘTE ȘI: Rock din capul lui Moțoc | Victoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.