După trei victorii la foc automat savurate în Liga Zimbrilor, CS Minaur este pregătită pentru un succes continental. Băimărenii primesc mâine vizita echipei AC PAOK Salonic în prima manșă a optimilor EHF European Cup.

Victorii în competițiile interne

Băimărenii au moralul bun pentru confruntarea cu AC PAOK Salonic, după o săptămână în care au disputat trei meciuri în Liga Zimbrilor și le-au câștigat pe toate: 30-27 la Alexandria (31 ianuarie), 35-28 în Bacău (2 februarie) și 37-26 acasă cu CSM Vaslui (6 februarie). CS Minaur este pe locul 5 în clasament, după 13 victorii și un egal în 18 jocuri.

În campionatul intern, PAOK este acum pe locul 3, cu 4 puncte (două victorii și o înfrângere). Este a doua parte a campionatului, cu cele mai bune echipe. În prima parte, echipa din Salonic a bifat 12 victorii în tot atâtea partide. În cel mai recent joc din competiția internă (9 februarie), PAOK a învins cu 34-29 echipa Diomidis Argous.

Parcursul până în optimi

CS Minaur a ajuns în faza optimilor după ce a trecut în runda 1 cu scorul general 77-43 de HC Lokomotiv G. Oryahovitsa. Băimărenii au scos în runda 2 din competiție cu scorul general 68-61 echipa Hapoel SP Ashdod HC. Pentru ca, în turul 3, să lase acasă RK Partizan, cu scorul general 54-53. Cu 46 de goluri, Milan Kotrc este principalul marcator în EHF European Cup pentru CS Minaur.

PAOK Salonic a disputat un singur tur în competiția continentală. Adversarii de mâine ai băimărenilor au trecut cu scorul general 57-49 de ZRHK Tenax Dobele (Letonia). Golgeter pentru echipa din Salonic în EHF European Cup este Eleftherios Seirekidis, cu 14 goluri.

Meciul dintre CS Minaur Baia Mare și AC PAOK Salonic are loc mâine, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”. Un bilet costă 25 de lei și poate fi procurate de la sediul clubului azi, până la ora 14.00. Respectiv de la casa de bilete a Sălii Polivalente în ziua jocului, de la ora 16.30. De asemenea, biletele pot fi cumpărate online aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare și EHF. Credit foto deschidere: Ovidiu Dragomir.

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | Calificare milimetrică, bucurie imensă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.