Nicoleta Sasu, legitimată la ACS Athletic Tg. Lăpuş (antrenor, Artur Miklos) a fost desemnată de Federația Română de Atletism, atleta anului 2021 la categoria masters.

Federația Română de Atletism a premiat performerii cu cele mai bune rezultate în 2021. Nicoleta Sasu, sportivă legitimată la ACS Athletic Tg. Lăpuş (antrenor, Artur Miklos), a fost desemnată atleta anului 2021, categoria masters. Asta grație celor două medalii obținute la Campionatele Mondiale masters de alergare montană: aur individual şi argint la echipe, categoria F35.

Premiul i-a fost înmânat de către președintele Federației Române de Atletism, Anişoara Cuşmir Stanciu; secretarul general al FRA, Adrian Mlădinoiu, și Robertino Tănase, președintele Comisiei Atleților Masters.

Nu a fost singura distincție obținută de Nicoleta Sasu. A mai fost premiată și de către Comisia Atleților Masters cu distincția de atleta anului la categoria feminin, precum şi la categoria general.

”Cu asemenea distincții, datorită Nicoletei, ACS Athletic Tg. Lăpuş este în fruntea cluburilor de top la categoriile masters! Totodată, Țara Lăpuşului este pe harta atletismului românesc şi mondial!”, a menționat pentru eZiarultău Artur Miklos.

Sursă informații: arhiva personală Nicoleta Sasu

CITEȘTE ȘI:
”Succesul vine atunci când ești pregătit să-l primești!”, spune campioana mondială Nicoleta Sasu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.