Maramureșeanca Adina Kofă este Miss Tourism of the Globe 2023, anunță cei de la Miss Tourism World Romania. Gala finală a Miss Tourism World avut loc în China. Originară din Borșa, Adina Kofă a obținut dreptul de a reprezenta țara la acest concurs de frumusețe după ce a devenit, în 2021, Miss Tourism InfoFashion Romania.

„În primul rând doresc să promovez frumusețea sub toate formele ei, moștenirea spirituală a sufletelor umane, tradițiile, valorile națiunilor, credința în pace, artă, empatie, compasiune și, cel mai important, în iubire. (…) Cred că frumusețea vine din interior și se reflectă în exterior, exprimându-se prin bunătate, grijă față de ceilalți și compasiune, făcând lumea un loc mai bun unde toți să ne bucurăm și să protejăm miracolul iubirii și al vieții”, spune Miss Tourism of the Globe 2023, citată de Facebook / Miss Tourism World Romania.

Asistent medical generalist și voluntar în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, Adina are studii de inginerie silvică urmate în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj.

Sursă: Facebook / Miss Tourism World Romania

CITEȘTE ȘI:
Maramureșeanca Adina Kofă reprezintă România la Miss Tourism World

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.