Echipa Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare a câștigat etapa zonală a a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, ciclul liceal, băieți. Va participa, în 11-14 mai, la etapa finală a competiției.

Sala sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare a găzduit ieri etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, ciclul liceal, băieți. Au participat patru echipe: Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare, Liceul Teoretic Carei, LPS Bistrița și LPS Bihorul Oradea. Băimărenii au învins cu 24-12 echipa din Carei și cu 36-16 gruparea din Bistrița. Obținând astfel locul 1 și calificându-se la etapa finală.

De asemenea, echipa Colegiului ”Anghel Saligny” a câștigat la etapa zonală și premii speciale. Răzvan Husar a fost considerat cel mai bun portar. Vlad Pop a fost golgeterul competiției. Mario Racolța a fost desemnat cel mai tehnic jucător.

Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare: Răzvan Husar, Armando Kiss, Lucas Sabou, Mario Racolța, Tudor Balint, Vlad Pop, Ioan Buciuman, Adrian Breban, Ștefan Bora, Antonio Konya, Norbert Meleg și David Revak. Antrenor: prof. Antonela Sabou Hruban.

Etapa națională se va disputa în Focșani în perioada 11-14 mai.

Sursă informații și foto: prof. Antonela Sabou Hruban

CITEȘTE ȘI:
Handbal – ONSȘ | Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare, numărul 1 în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.