În a doua etapă din Liga Zimbrilor, CS Minaur a primit vizita echipei HC Buzău. Meci terminat cu scorul 27-27 (12-11). Și vicecampioana obține primul punct din noul sezon. Dar mai așteaptă prima victorie…

Oaspeții deschid scorul și se află în debutul meciului de trei ori în avantaj de un gol, ultima dată la scorul 2-3 (min. 6). Gazdele trec la conducere în minutul 8: 4-3. Se desprind pe parcursul primei reprize până la maximum patru goluri: 9-5 (min. 19). Oaspeții recuperează și egalează (la 11) cu un minut înainte de pauză. Și după 30 de minute este avantaj minim pentru băimăreni: 12-11.

În debutul actului secund, diferența maximă de patru goluri se reface, prima dată în minutul 31: 16-12. De la 20-17 (min. 44), oaspeții strâng scorul la 20-19 (min. 48). Kozakevych întrerupe cu un 7m transformat șirul reușitelor buzoiene. Dar oaspeții  punctează de trei ori la rând și trec în avantaj: 21-22 (min. 51). În următoarele minute, băimărenii se văd nevoiți să sprinteze după egalare. Cu un minut înainte de fluierul final, HC Buzău se desprinde în premieră la două goluri: 24-26. Până la sfârșitul jocului, CS Minaur mai are timp doar să egaleze (la 27). Și așa se scrie povestea primului punct obținut de vicecampioană în acest sezon.

CS Minaur: Terekhov (8 intervenții), Buzogany (1), Hayder – Botea 7, Kozakevych 5, Nagy 4, Kotrc 3, Vujic 3, Da Silva Molino 3, Cip 1, Ratkovici 1, Cumpănici, Pop, Fotache, Sabou, Ardelean. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș.

HC Buzău: Komok (6), Tcaciuc (4) – Broască 5, Mosic 5, Mitic 4, Malasinskas 4, Barros 4, Mitrovic 2, Zamfir 1, Ivancenco 1, Anton 1, Sadovyi, Meduric, Bejinariu, Păunescu, Cîtu. Antrenori: Gabriel Armanu, Constantin Bogdan.

În etapa viitoare, în 10 septembrie, CS Minaur va evolua în deplasare la CSM Sighișoara. (G.D.)

Rezultatele etapei, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Se pun în vânzare abonamentele pentru CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.