Cu 32-24 (15-15) a învins-o astăzi CS Minaur acasă pe AHC Potaissa Turda. Un meci din cadrul etapei a 25-a din Liga Zimbrilor. A fost un joc extrem de important pentru ambele echipe, care vizează o medalie în campionat, însă și un loc sigur de cupă europeană. Ori acel loc sigur este locul 4, pe care CS Minaur nu mai are cum să-l piardă, la egalitate de puncte cu Turda fiind avantajată datorită meciurilor directe.

Cu o victorie în ultima etapă, de miercuri, 18 mai, la Steaua (partidă care se va juca la Sighișoara), băimărenii vor termina sezonul pe locul 2.

CS Minaur a făcut un joc foarte bun cu Turda, în special în repriza a doua. Au fost momente în care CS Minaur a evoluat și în patru jucători de câmp, reușind să nu primească gol.

  • Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, cca 600 de spectatori
  • Aruncări de la 7m: 3-5 (transformate: 3-1; au ratat: Thalmaier 3, Ghiță). Minute de eliminare: 12-12
  • CS Minaur: Anton Terekhov (16 intervenții), Barna Buzogany (4 intervenții, a apărat și 3 de 7m) – Milan Kotrc 10, Stevan Vujovic 5 (unul din 7m), Călin Căbuț 4, Andrei Buzle 3, Robert Nagy 3, Stefan Vujic 3, Alexandru Csepreghi 2 (din 7m), Anderson Mollino da Silva 1, Tudor Buguleț 1, Erik Pop, Tomas Cip, Ștefan Huta. Nu au jucat: Lucas Sabou, Gabriel Massuca Teca. Antrenor: Alexandru Sabou
  • AHC Potaissa Turda: George Șelaru (2 intervenții), Richard Freiwald (10 intervenții) – Cristian Ghiță 7 (unul din 7m), Roland Thalmaier 5, Marius Szoke 5, Huba Talas 3, Răzvan Pavel 2, Alexandru Ghivil 1, Milos Dragas 1, Georgică Cântec, Daniel Pop, Teodor Pințoiu, Radu Lazăr, Gabriel Dumitriu. Antrenori: Horațiu Gal, Ionuț Ștef

Sursă informații și foto (arhivă): CS Minaur

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.