După un parcurs de cinci victorii la rând, parcă merge firesc și a șasea. Misiunea, însă, nu este deloc facilă pentru CS Minaur, care joacă mâine acasă la HC Buzău. Acolo unde, până la această oră, a câștigat doar Dinamo.

În a șaptea etapă din Liga Zimbrilor, CS Minaur Baia Mare evoluează mâine, de la ora 18.00, în deplasare la ACS HC Buzău 2012.

Sportivii antrenați de Alexandru Sabou au cinci victorii consecutive în campionat. Cea mai recentă, acasă, în compania Potaissa Turda: 29-25. De altfel CS Minaur a suferit o singură înfrângere în acest sezon, în chiar primă etapă: 28-30 cu CSU din Suceava. Cu 15 puncte, băimărenii sunt pe locul 2. La trei puncte în spatele echipei Dinamo, neînvinsă în acest sezon.

După două victorii consecutive se prezintă HC Buzău la întâlnirea cu CS Minaur. În etapa precedentă, buzoienii s-au impus cu 36-31 la Oradea, după ce – în etapa 5 – au câștigat acasă meciul cu Steaua. Scor, 23-22. Handbaliștii din Buzău au un parcurs de trei victorii și trei înfrângeri. Cele 9 puncte îi plasează pe locul 9. De remarcat că până în prezent o singură echipă a reușit să se impună în Buzău: Dinamo, în prima etapă, cu 34-22.

Programul etapei și clasamentul la zi, aici.

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Victorie pentru CS Minaur cu Potaissa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.