Nikola Iovanovic (născut în 19 decembrie 1988 în Subotica, Serbia) joacă pe postul de inter dreapta. Vine la CS Minaur Baia Mare de la Tatran Prešov. Echipă pentru care, în sezonul 2022/2023, a înscris 46 de goluri în EHF European League. Înainte să semneze un contract cu CS Minaur, Nikola Iovanovic a fost adversar al echipei băimărene din postura de jucător al grupării Partizan Belgrad. Se întâmpla în anul competițional 2021/2022.

”Am ales Baia Mare în primul rând pentru lotul de jucători și pentru faptul că Minaur joacă în cupele europene! Locul 2 în Liga Zimbrilor în sezonul trecut este o treabă extraordinară! Sunt de părere că este o decizie grozavă deoarece această echipă poate lupta cu oricine! Suporterii sunt minunați de asemenea, ei creează o atmosferă extrem de tensionată și pot spune că nu e deloc ușor sa joci aici!”, a declarat Iovanovic pentru CS Minaur.

Sportivul sârb își dedică timpul liber făcând graffiti sau picturi murale. ”De asemenea, încerc să scriu o carte, un fel de autobiografie”, mărturisește handbalistul.

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Facebook / Nikola Iovanovic

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Stefan Vujic și-a prelungit contractul cu CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.