Milan Kotrc

Campioana României, Dinamo București, joacă mâine în polivalenta din Baia Mare în compania CS Minaur. Meci din etapa 14. Prima a returului.

O întâlnire între CS Minaur și Dinamo echivalează mai mereu cu spectacol. Și nu doar fiindcă rivalitatea e veche… Promisiunea unei confruntări demne de un derby de tradiție există și de această dată. Bucureștenii sunt pe locul 2 în Liga Zimbrilor, la un punct în spatele celor de la HC Dobrogea Sud. Dar au două meciuri mai puțin disputate decât echipa din Constanța. Dinamo este, de altfel, singura echipă neînvinsă în acest sezon de Liga Zimbrilor, având 12 victorii în 12 partide. Cu 28 de puncte adunate în 13 meciuri jucate, băimărenii sunt pe locul 5 în clasament.

În tur, partida dintre cele două adversare de mâine (și din totdeauna) a părut a se juca într-o singură direcție, victoria revenind dinamoviștilor cu un drastic 33-17.

De atunci, atât CS Minaur, cât și Dinamo au jucat și în cupele europele. Băimărenii s-au calificat în optimile EHF European Cup, bucureștenii au adunat în grupa B din EHF Champions League, trei victorii în 10 partide.

Revenind la jocul de mâine, acesta începe la ora 11.00 și va fi transmis în direct de TVR 2. Accesul publicului este permis. Condițiile de acces, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.