Incandescente vor fi mâine semicercurile polivalentei băimărene, cu prilejul întâlnirii dintre CS Minaur și Steaua. Joc din etapa 13 a Ligii Zimbrilor. Un derby de tradiție. Complicat și mai mult de situația actuală din clasament a celor două echipe.

La finalul săptămânii precedente, CS Minaur s-a impus acasă cu 28-23 în fața celor de la ACS HC Buzău, trecând pe locul 4 în clasament. Steliștii au jucat acasă și ei, în compania CSU Suceava. Victoria a revenit bucureștenilor cu 26-25. Cele două adversare de mâine sunt vecine în clasament. Steaua are 25 de puncte și este pe locul 3. Baia Mare are două puncte mai puțin și este o poziție mai jos în ierarhia Ligii Zimbrilor. O victorie în meciul de mâine ar propulsa CS Minaur pe podiumul momentului.

Echipa din Baia Mare va juca sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 22.00 (ora României) cu Partizan Belgrad, în Sportski Centar Vozdovac. Partidă contând pentru prima manșă din turul III al EHF European Cup. Datorită traseului european al CS Minaur, oficialii clubului au solicitat ca meciul cu Turda din etapa 12 să fie amânat (se va disputa în 17 decembrie), iar derby-ul cu Steaua să fie jucat în devans. De altfel pentru handbaliștii lui Alexandru Sabou urmează o perioadă intensă: șase meciuri din 24 noiembrie până în 17 decembrie.

Partida CS Minaur Baia Mare – Steaua București începe de la ora 18.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.