Pentru CS Minaur Baia Mare finalul turului Ligii Zimbrilor are loc mâine, odată cu întâlnirea cu SCM Politehnica Timișoara, din etapa 13.

CS Minaur dispută mâine, de la ora 18.00, pe propriul teren, ultima partidă din turul Ligii Zimbrilor. În compania SCM Politehnica Timișoara. Este meciul care deschide etapa 13. Băimărenii au strâns 29 de puncte, fiind pe locul 2 în clasament. La șapte puncte distanță de Dinamo, liderul care a bifat până în prezent un parcurs perfect: 12 meciuri, 12 victorii. Timișorenii sunt pe poziția 11 în ierarhia Ligii Zimbrilor, cu 11 puncte.

Și dacă pentru băimăreni cea mai recentă este victoria în turul III de EHF European Cup, 33-23 (16-11) cu HC Dinamo Pancevo, Politehnica a învins ieri CSM București cu 19-18 (12-10) în etapa 12 din campionat. Aceasta a fost a treia victorie pentru gruparea de pe Bega, după 28-27 cu Steaua (etapa 5) și 29-25 cu CSM Vaslui (etapa 10).

Nu este ultima etapă de Liga Zimbrilor programată în 2023. Se mai joacă în acest an și prima etapă din retur. În cadrul căreia CS Minaur va primi vizita bucureștenilor de la Dinamo. Până atunci, însă, sportivii antrenați de Alexandru Sabou au o partidă cu o altă echipă Dinamo. În 2 decembrie, în Pancevo, returul EHF European Cup. (G.D.)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | Victorie fără emoții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.